Simone Robben

IMG_3813Mijn naam is Simone Robben en ik heb al van jongs af aan interesse gehad in natuurlijke geneeskunde, graag wilde ik deze interesse omzetten in een baan. Om dit te realiseren ben ik in 2009 gestart met de 3-jarige opleiding VoetreflexPlus bij opleidingsinstituut Total Health. In deze 3 jaar ben ik opgeleid in de westerse en Chinese voetreflextherapie. Nadat ik in 2012 ben afgestudeerd als voetreflextherapeute ben ik begonnen met de opleiding medische basiskennis op hbo-niveau om meer inzicht te krijgen in westerse ziektebeelden en de werking van het menselijk lichaam. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie, hooggevoeligheid, rouwverwerking en omgaan met kinderen. In de komende jaren wil ik graag nog een aantal specialisatiemodules volgen om bepaalde ziektebeelden nader te bestuderen.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Nederlandse Reflexzonetherapeuten (VNRT) en het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), hierdoor kunt u als cliënt in aanmerking komen voor een vergoeding/bijdrage in de kosten door uw zorgverzekeraar.

Ik ben tevens gediplomeerd pedicure. Ik werk volgens de HAM code voor voetverzorging. Deze code staat garant voor wettelijke eisen en branchenormen met betrekking tot Hygiëne, Arbo en Milieu. Dit betekent onder andere dat ik op een verantwoorde manier met het milieu omga en dat hygiëne hoog in het vaandel staat.